Google Ziets' Yeast and Sourdough Baking Page: Daaglikse brood 2: Rogbrood

Monday, 5 August 2013

Daaglikse brood 2: Rogbrood

Hierdie resep is vir 'n brood met 'n bietjie rogmeel. Ek het die meelmengsel aangepas vanaf my eerste poging omdat die deeg toegeslaan het. Daar was te veel growwe meel in die mengsel. Die brood het 'n soet smaak is is swaar. Dit sal deurgaan vir 'n lae GI brood omdat daar semels en heelkorrel rogmeel in is.

Ek kon net gebreekte rogmeel kry. Dit is erg grof, toe sit ek dit deur die koffiemeul vir so 20 sekondes. Die koffiemeul werk soos 'n versapper, so mens kry nog steeds growwe stukkies. Maar daar is darem genoeg fyn rogmeel om prakties bruikbaar te wees.


... Lees Meer...


Authored by Johan Zietsman.

Reposted from The Hungry Sailor on 2013-08-05



No comments:

Post a Comment